COCKTAILUDVIKLING

Få vores erfarne konsulenter til at udvikle din kommende cocktailmenu.

Copenhagen Cocktail Academy har lavet cocktailudvikling for et utal af kunder i alle typer henseender.

Det har været alt fra hoteller, restauranter, barer, caféer og større brands indenfor hospitality.

Bartendere vi benytter er altid en del af vores faste team og vores nye talenter.

Hvert år uddanner vi 15-20 nye bartendere der får en grundig faglig uddannelse, samt masser af teknisk og praktisk træning.

De dygtigste fra hvert kuld beholder vi selv, indtil de søger videre ind på de eksklusive cocktailbarer i København.

Lejlighedsvis er vi så privilegeret, at bartendere søger tilbage igen, eller at der kommer erfarne kræfter udefra, der bare gerne vil lave gode cocktails til vores kunder.

Budget og kvalitet hænger sammen når man planlægger cocktail arrangementer.

Vi har et nøje udvalg af cocktails med kvalitetspiritus, mobil bar, friske råvarer, lækre cocktailglas, Hoshizaki isterninger, professionelle bartendere og grundig planlægning.

Vi beregner et tilbud baseret på antal gæster, og antal timer der skal køres service, eller vi kan lave et skræddersyet tilbud.

COCKTAILUDVIKLING 360 GRADER

Vi kigger først og fremmest på, hvilket koncept vi har med at gøre, hvorefter vi laver en due diligence.

Her endevendes kostpris, salgspris, og hvilket produkter og cocktail stil man ønsker at arbejde med.

En cocktailmenu kan være ligeså hurtig og nemt leveret, som den kan det modsatte. Nok er vi ambitiøse, men vi er ikke for fine til at gøre hurtigt og nemt, hvis det er ønsket.

I mange tilfælde kan det være svært at vide det hele fra starten af.

Her kan vi trække på vores enorme erfaring, som blandt andet er beskrevet i vores spændende cases, som du blandt andet kan udforske her.

MENU- OG KONCEPTANALYSE

Vi ved hvor vigtigt tillid er når man overlader sin forretning til andre.

Derfor starter vi gerne med en analyse og gennemgang af den nuværende cocktailmenu, eller vurdering af den vision som man må have.

Til det vil vi fastsætte succeskriterierne, og rådgive omkring den retning der skal til, for at man rammer plet i gæsternes sind og smagsløg

En stor del of vores faglige indgangsvinkel er at sikre at vores indsats holder vand.

Vi stræber derfor altid efter at lave aftaler af længere varighed.

Det gør vi for at løbende supervise og sikre succes med implementeringen af materialet, og at det team der serverer menuen føler sig tryg

Personalet klædes grundigt på, og vi hjælper med gerne med at både få leveret det visuelle udtryk, foto, video og marketing.

Som et fast led i menuudvikling så har vi in-house mystery kunder der sikrer kvaliteten af vores arbejde, når vi ikke selv er der.

Vi planlægger altid det opfølgende møde, så vi kan tilrette eventuelle detaljer eller opskrifter der måske ikke har ramt efter ønske.

VI ELSKER COCKTAILS

Skal vi ombord på din næste menu?

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE I DAG