BESPOKE EVENTS
Luksusoplevelser der forener gastronomisk kogekunst og velsmagende cocktails.
CCA PRÆSENTERER NU EN LØSNING TIL SMÅ EKSKLUSIVE OPLEVELSER MED BESPOKE EVENTS.
Ideelt til arrangementer mellem 1 og 26 personer.
Vi har altid haft en stor inspirationkilde fra gourmet mad, og nu har vi tilpasset vores ydelser til at kunne være relevant til de små grupper, således præsenter vi nu Bespoke Events.
KONCEPTET
BOOK SELV
Først og fremmest var det vigtigt at vi kunne levere nogle oplevelser der var tilpasset Covid-19 pandemien, så idéen er at vi igennem mad giver mindre selskaber muligheden for at smage skønne cocktails. Vi kan dog sagtens levere en vinmenu, (eller begge dele), hvis det er ønsket. Hør meget mere om muligheden for mindre lækre arrangementer, menu og drikkelse ved at kontakte os herunder
CCA PRIVATE EVENT
Det har længe været en ambition for CCA at skabe vores eget univers som vores kunder kunne nyde godt af, og opskriften med Bespoke er simpel. For hvert et arrangement vi laver, vil vi samarbejde med en ny kok og en ny location, så dette er ikke blot arrangementerne vi skræddersyer til den enkelte koks tilgang til mad, det giver plads til at vi kan få helt ned til én enkelt gæst ombord, og ellers op til 26 som er maksimum for denne type events.
DET FØRSTE ARRANGEMENT KAN DU ALLEREDE TILMELDE DIG NU
D. 17. november lægger vi hårdt for land med det første at vores egne arrangementer. Vi er så heldige at have teamet op med den uforlignlige Yves Le Lay, der sammen med Jannick og ditto teams, har lagt sig i selen til en overdådig. Her har vi har lavet en særlig cocktailmenu baseret på Yves nyeste menu og i tråd med navnet på hans restaurant á terre, som betyder “af jorden”.
Herunder kan i se menuen samt pris:
Amuse bouche
Velkomst: Sparkling Saké, Cherry Blossom, Matcha, yuzu, ingefær
Taskerabbe – Tomat – Kokos – Rød karry
Pairing: Anejo tequila, agave, mango, lime, thai basilikum
Hummerraviolo – Piperade – Sauce Américaine – Piment Cardenau
Pairing: Single Estate vodka, barrel-aged vermouth, herbsaint, citron twist
Foie gras – Miso – Yuzusorbet – Shisoblad
Pairing: V.S.O.P. Cognac, unfiltered saké, PX sherry, hybeninfusion
Agerhøne – Bøgehatte – Hybenrose – Aromatisk peber
Pairing: Bourbon, røget ahorn, grape bitters, pimento
Kakaosorbet – Banan – Passionsfrugt – Olivenolie
Pairing: Lagret gin, lakrids, chokolade, æggehvide
Pris 1995,-